Malmömingel 2 oktober 2013

Malmömingel 2 oktober 2013

 

Den 2 oktober var Carina, David och Cajsa på Swedbank Stadion för att mingla på Malmömingel!

 

Vad innebär detta med att nätverksmingla då? Jo, det är ett mycket bra sätt att träffa nya kontakter som kan vara värdefulla för dig och ditt företag. Kanske inte direkt och omedelbart men förhoppningsvis inom en snar framtid. Inte minst träffar man mycket nytt spännande folk som registreras någonstans där i hjärnan och kan plockas fram vid behov!

 

Man tar med sig sina visitkort, sitt bästa leende (trots en lång arbetsnatt) och går fram till folk och pratar! Det som är lite speciellt och väldigt roligt just på Malmömingel är att man får fylla i en liten lapp med företagsnamn och ens erbjudande som man sedan sätter med en färgglad klädnypa på bröstet så att man ser direkt vad någon sysslar med.

 

Det är bl.a. den här metoden vi använder oss av för att nå ut till människor och företag och går helt i linje med vår inställning att skapa den där personliga kontakten med små- och medelstora företag som har en viss tendens att försvinna mer och mer med den digitala utvecklingen. Vi vill synas och registreras och få folks synapser att gå varma!

 

Vi är mycket nödja med vårt besök igår. Många intressanta personer som specialiserade säljare, andra översättare, chokladtillverkare, säljare av en molnbaserad växeltelefonitjänst (sjukt imponerande!) och många många andra!

mms_img-1647540398